WERK dat Raakt: ‘Duurzaam wonen in Amsterdam’

Duurzamer leven zien wij als noodzakelijke transitie voor het milieu waarin we leven. Het gaat om met maken van betere keuzes. Maar soms is het nog best lastig om die keuze te maken. Bureau Raakt founder Thomas Gesink werkte mee aan de campagne duurzaam wonen voor de Gemeente Amsterdam! Bekijk hier het filmpje dat werd opgenomen om bewoners van de stad te activeren en enthousiasmeren.

Want jij kunt zelf ook iets doen voor het klimaat. Dat is de boodschap! Of je nu een bewoner bent, een bedrijf of een instelling. Isoleer je huis of je bedrijfspand, stap over op schoon vervoer of vergroen je buurt. Doe wat bij jou past.

Wil je weten wat jij kunt doen om duurzame stappen te zetten in je eigen woning? Bijvoorbeeld door overstappen op schone energie of schoon vervoer? Je buurt groener maken of meer circulair leven? Check dan de website van Nieuw Amsterdams Klimaat

Foto: Gemeente Amsterdam/ Nieuw Amsterdams Klimaat.

Over Bureau Raakt: Bureau Raakt is een sociaal adviesbureau dat voor verschillende impactgedreven organisaties werkt vanuit een gedeelde sociaal ondernemerschapsvisie.

Auteur: Thomas Gesink

Thomas Gesink is een creatief strategisch ingestelde verbinder, een systeemdenker en een sterke communicator. Hij is sociaal ondernemer en oprichter van Bureau Raakt.

Geef een reactie